ŠESTO MJESTO

'Plinari' posljednji na turniru u Strasbourgu

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
'Plinari' posljednji na turniru u Strasbourgu
28.08.2017.
u 00:30
Najefikasniji kod zagrebaša bili su Domagoj Pavlović s pet te Igor Vori i Stipe Mandalić s po četiri pogotka.
Pogledaj originalni članak

Rukometaši PPD Zagreba osvojili su šesto mjesto na međunarodnom turniru u Strasbourgu, izgubivši od španjolske La Rioje (24:33). Najefikasniji kod zagrebaša bili su Domagoj Pavlović s pet te Igor Vori i Stipe Mandalić s po četiri pogotka.

Neuobičajeno rano (početak u 12.30 sati) jučer su odigrane utakmice 2. kola njemačkog prvenstva. Flensburg je bez većih problema svladao Lübbecke (Kaleb 5, Bagarić 3) s 37:23. Gummersbach (Matić) je izgubio kod kuće od Wetzlara (22:23), a Magdeburg (Musa 1) se lako obračunao s Hüttenbetrgom (33:26).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.