ZABIO U POBJEDI

Perišić je nezaustavljiv! Pogledajte njegov novi gol za Inter

Foto: Reuters/PIXSELL
Perišić je nezaustavljiv! Pogledajte njegov novi gol za Inter
14.01.2017.
u 23:20
Perišić je odradio cijeli susret, dok Marcelo Brozović nije nastupio zbog žutih kartona.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić postigao je ključni pogodak za Inter koji je u susretu 20. kola talijanskog prvenstva na San Siru porazio Chievo 3:1.

Hrvatski reprezentativac je zabio pogodak za vodstvo 2:1 u 87. minuti. Bio je to njegov treći gol u zadnje dvije utakmice, te šesti ove sezone.

Premda je Inter u prvom poluvremenu imao nekoliko sjajnih prilika, gosti su poveli u 34. minuti golom Sergija Pellissiera. Domaćin je u 69. minuti uspio izjednačiti preko Maura Icardija, a potom je Perišić tri minute prije kraja prelomio utakmicu postigavši pogodak nakon sjajnog prodora. Konačnih 3:1 postavio je Eder u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Perišić je odradio cijeli susret, dok Marcelo Brozović nije nastupio zbog žutih kartona.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.