REAL MADRID

Pellegrini: Nije smak svijeta ispadanje u Kupu kralja

Foto: Reuters
Pellegrini: Nije smak svijeta ispadanje u Kupu kralja
11.11.2009.
u 08:59
Nogometašima madridskog Reala još je jednom na žulj stao trećeligaš Alcorcón. Nakon 4-0 na domaćem terenu, "nepoznati suparnik" poražen je na Santiago Bernabeuu sa samo 1-0.
Pogledaj originalni članak

Moćni Real se tako od Kupa kralja rastao već u šesnaestini finala te je upisao prvi razočaravajući rezultat ove sezone. No, Čileanac na klupi Reala Manuel Pellegrini ne gleda sve kroz crne naočale.

- Teško je prihvatiti da smo ispali od trećeligaša u Kupu, no u prvenstvu imamo samo jedan bod manje od Barcelone koja je na vrhu i u Ligi prvaka imamo dobru situaciju dva kola prije kraja. Mislim da nema mjesta panici - rekao je Pellegrini i nastavio:

- Igrači su iza mene i to je najljepša vijest za mene. Nije smak svijeta ispadanje u Kupu, pogotovo jer smo imali pregršt šansi u uzvratu, zalagali smo se i nemamo si što predbaciti. Pogađali smo grede i stative, promašivali šanse, ali nas nije išao pogodak.

Real je opet igrao u skoro najjačem sastavu (Kaka, Van Nistelrooy, Raul, Van der Vaart...), ali se Alcorcón opet pokazao kobnim za "kraljevski klub".

- Sada jurimo prema naslovu u Primeri i osvajanju Lige prvaka. Naši ciljevi su kristalno jasni - završio je Čileanac.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SO
sony
12:49 11.11.2009.

Hrvatski reprezentativac i Hambrski madjonicar Mladen Petric \" Houdini\" izjavio je da se na Travnjak vraca tek pocetkom drugog djela bundes lige