NESREĆA NA BAZENU

Pamte ga i u Dinamu: Nogometaš razbio glavu, završio u bolnici!

Foto: EXPA/PIXSELL
ITA, UEFA CL, Atalanta BC vs Dinamo Zagreb
Foto: EXPA/PIXSELL
ITA, UEFA CL, Atalanta BC vs Dinamo Zagreb
14.07.2020.
u 20:38
Muriel je u devetom mjesecu bio u Zagrebu sa svojom Atalantom u sklopu Lige prvaka kada je Dinamo sjajnom igrom slavio s čak 4:0. Muriel je cijeli susret odgledao s klupe
Pogledaj originalni članak

Luis Muriel, igrač Atalante i suigrač Marija Pašalića i Boška Šutala, doživio je nesreću na bazenu. 

Odlični napadač poskliznuo i udario o rub bazena te zadobio lakši potres mozga te je odmah prebačen u bolnicu. Tamo su mu zašili glavu te je završio na pretragama. 

Srećom, talijanski mediji javljaju kako se radi o lakšoj ozljedi, ali propustit će današnju utakmicu protiv Brescije

Muriela dobro pamte i u Dinamu. U devetom mjesecu bio je u Zagrebu sa svojom Atalantom u sklopu Lige prvaka kada je Dinamo sjajnom igrom slavio s čak 4:0. Muriel je cijeli susret odgledao s klupe. U susretu igranom u Italiji, Atalanta je slavila s 2:0, a Muriel je zabio pogodak za 1:0. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.