ISPRIKA ZA LOŠE SUĐENJE

Ovrebo: Iskreno se ispričavam Fiorentininim navijačima

Foto: Reuters
Ovrebo: Iskreno se ispričavam Fiorentininim navijačima
21.02.2010.
u 14:21
Norveški sudac Tom Henning Øvrebø obratio se Fiorentinim navijačima i to isprikom što ih je svojom pogreškom gurnuo u 2-1 poraz od Bayerna tijekom prve utakmice osmine finala Lige prvaka.
Pogledaj originalni članak

Øvrebø je tijekom utakmice na Allianz Areni prošle srijede napravio nekoliko situacija koje mu se spočitavaju. Navijači talijanskog kluba prvo će se sjetiti da je isključio Massima Gobbija (prekršaj na Riberyju), da nije isključio Miroslava Klosea (start na Krøldrupu), a svakako najviše potencirati pobjednički gol Bayerna iz zaleđa.

Podsjetimo, Klose je zabio na dodavnje glavom Ivice Olića u trenucima kada je bio više od dva metra u nedozvoljenoj poziciji.

- Ne smijem davati službene intervjue - kazao je toskanskoj radio postoji Radio Blu, te dodao:

- Ono što smijem reći jest da savršeno shvaćam frustraciju Fiorentinih navijača. Iskreno im se ispričavam za ono što se dogodilo.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FI
five
15:02 21.02.2010.

lako se ispricat a ko ce njima sad vratit onaj bod