U oku objektiva

Ovo niste mogli vidjeti u prijenosu: Još jedna golišava navijačica utrčala na travnjak!

Foto: Reuters/Pixsell
Navijačica prekinula finale
Foto: Reuters/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Reuters/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Reuters/Pixsell
Fabian Ruiz
Foto: Reuters/Pixsell
Španjolska - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
Fabian Ruiz
Foto: Reuters/Pixsell
Fabian Ruiz
Foto: Reuters/Pixsell
Fabian Ruiz
30.06.2019.
u 22:51
Za sada neimenovana mlada dama prošetala je "zelenim tepihom" u Udinama, usred završnoga dvoboja Europskog U-21 prvenstva između Španjolske i Njemačke
Pogledaj originalni članak

Vjerojatno inspirirana Kinsey Wolanski, djevojkom koja je stekla svjetsku slavu nakon što je prekinula finale Lige prvaka, još je jedna golišava cura utrčala na travnjak.

Za sada neimenovana mlada dama prošetala je "zelenim tepihom" u Udinama, usred završnoga dvoboja Europskog U-21 prvenstva između Španjolske i Njemačke, ali čini se da joj se ideja nije isplatila.

Dapače, gledatelji prijenosa uopće je nisu primijetili, ali zato jesu fotoreporteri koji su zabilježili taj trenutak.

Podsjetimo, Kinsey Wolanski izvanredno je iskoristila svojih pet minuta slave, te je stekla preko tri milijuna obožavatelja na Instagramu nakon što je omela nogometaše Liverpoola i Tottenhama.

Zbog toga je kažnjena s 15 tisuća eura, međutim, stručnjaci su procijenili da je "težina" njezina profila vrtoglavo skočila i da se njezina pojava danas procjenjuje na više od tri milijuna dolara.

 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Lonnesinka
Lonnesinka
01:56 01.07.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Sexcoss.Com