BILA MU JE TEK 31

Ovo je posljednja fotografija preminulog futsal igrača: 'A još sinoć nam je slao poruke'

Foto: instagram
Ovo je posljednja fotografija preminulog futsal igrača: 'A još sinoć nam je slao poruke'
12.02.2021.
u 12:18
Svi u klubu su ostali u šoku kada su čuli da Đorđevića više nema, a tragičnu vijest potvrdili su predsjednik kluba Vladan Miladinović Koska i sportski direktor Zoran Benić.
Pogledaj originalni članak

Srpski futsal reprezentativac Miloš Đorđević (31) preminuo je preksinioć u snu. Uzrok smrti nije jasan jer je Đorđević sinoć uredno odradio trening svoje momčadi Kalče i pripremao se za utakmicu protiv Vinter Sporta. Ništa nije ukazivalo da će mu pozliti, ali se ujutro nije probudio.  

Svi u klubu su ostali u šoku kada su čuli da Đorđevića više nema, a tragičnu vijest potvrdili su predsjednik kluba Vladan Miladinović Koska i sportski direktor Zoran Benić.

- Ovo je strašno, 47 godina sam u klubu i ovako nešto se nije dogodilo. On je sportaš, završio je Kineziološki fakultet, obiteljski čovjek, naš najbolji igrač... Ovo nas je raznijelo, zaista... Svojom igrom ali i ponašanjem zaslužio je najdublje poštovanje - rekao je Miladinović, prenosi Telegraf.

- Nakon treninga je bio dobro, slao je neke poruke... Tijekom noći je iznenada umro. Ne bih nagađao koji je uzrok smrti, to će se naknadno utvrditi. U svakom slučaju, ovo je strašan događaj - rekao Miladinović.

- Ne znam kako ćemo bez njega nastaviti dalje, on je bio bolji igrač za klasu od svih - rekao je Miladinović.

>> Ovo je posljednja Miloševa fotografija:

 

Podsjetimo, Đorđević je rođen 23. travnja 1989. godine, a osnovnu i srednju školu završio je u Nišu. Futsal karijeru započeo je u Ekonomistu iz Niša, te je nosio dresove klubova Kopernikus Vidri, Vinter sporta i Kalče, a igrao je i za reprezentaciju Srbije. 

Đorđević je bio nastupao za a A reprezentaciju Srbije u futsalu, a ranije je igrao je i za mlađe selekcije. Iza sebe je ostavio suprugu i dvije male kćeri...

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:30 12.02.2021.

Ja mislio neki naš nogometaš umro, a ono srpski. ajde ok, možda kad umre neki grčki isto tako pročitamo na VL-u. NOT.