SUZE ZA KRAJ

Najemotivnija scena Eurobasketa, španjolska zvijezda zaplakala: 'Pokojni otac nam je pomogao s neba'

Foto: FIBA
Najemotivnija scena Eurobasketa, španjolska zvijezda zaplakala: 'Pokojni otac nam je pomogao s neba'
19.09.2022.
u 18:30
37-godišnji veteran je osvojio još jedno odličje, zabio 13 koševa ali ova pobjeda mu je među najdražima.
Pogledaj originalni članak

Rudy Fernandez je u prebogatoj karijeri osvojio sve što se može osvojiti, ali legendarni as Real Madrida emotivno je doživio osvajanje četvrte zlatne medalje na EP u dresu Španjolske. 

Osvajanje naslova bilo je veliko iznenađenje jer Španjolci u redizajniranom sastavu nisu spadali u sami vrh favorita, ali ipak su više nego uvjerljivo dobili Francusku u berlinskom finalu. 

Španjolska zvijezda je poslije europske krune ušla u jednu prostoriju, sjeo je iskusni Rudy iza zatvorenih vrata i počeo da plače. Na sebi je imao dres dugogodiđnjeg suigrača Sergija Llulla, koji zbog ozljede nije mogao igrati na Eurobasketu.

Netko je zabilježio ovaj vrlo emotivan trenutak pa je službenica stranica Eurobasketa to objavila na Twitter profilu. 

- Jako sam ponosan na ovu momčad. Ova medalja je posebna, možda i najposebnija jer smo puno radili. Osim toga, nedostaje mi moj veliki životni oslonac, moj otac koji je preminuo prije nekoliko mjeseci. Znam da nam je pomogao od gore. Mogu samo da se ponosim ovom skupinom ljudi, koji su naporno radili sa velikom poniznošću. I uvijek smo imali na umu Sergija Llulla - objasnio je medijima svoje suze. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.