poznati sportski novinar

ANKETA 'Ovaj Dinamo je najlošiji u zadnjih 15 godina! Hajduk ima velike šanse za naslov'

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
ANKETA 'Ovaj Dinamo je najlošiji u zadnjih 15 godina! Hajduk ima velike šanse za naslov'
04.11.2022.
u 14:33
'Dinamo nema pravog kreatora igre, ima samo dva vrijedna igrača koja su na izmaku'
Pogledaj originalni članak

Dugogodišnji sportski novinar i pratitelj zbivanja u HNL-u, Edo Pezzi, gostovao je u Studiju 4 koji se emitira na HRT-u. 

Bard hrvatskog novinarstva smatra da je Dinamo najgori u zadnjih 15 godina, što znači da je to velika šansa Hajduku da konačno osvoji naslov prvaka. 

- Ovaj Dinamo je najlošiji u zadnjih 15 godina. Budimo pošteni i kažimo da je ovo maksimum što je Dinamo mogao napraviti, rekao je Edo Pezzi u Studiju 4 nakon što su nogometaši Dinama izgubili od Chelseaja 2:1 i tako završili ovosezonski nastup u Europi. - smatra Pezzi. 

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Split: Edo Pezzi, sportski novinar

- Dinamo nema više nijednog veznog igrača, pravog kreatora, ima dva vrijedna igrača koja su na izmaku, koja su u godinama. Dinamo nema prave braniče, Dinamo nema prava krila, ima pravog vratara koji se bori s problemima i ispravlja tuđe greške. Jučer je u svakom startu igrač Chelseaja bio brži. Milijun detalja ukazuje da je Dinamo sastavljen od igrača koji se ne mogu vani prodati. Chelsea je daleko ispred. - rekao je splitski novinar pa zaključio:

 - Ovakav Dinamo šansa je Hajduku ove godine. Pazite što vam kažem, ako Dinamo negdje kiksa, bit će tu velikih problema oko titule. 

Standings provided by Sofascore

>> Potukli se Boysi i Torcida

MEGA PROJEKT

Ovo je plan Vlade i Uefe za obnovu Poljuda, na stolu su tri opcije: 'Ideja s ukopavanjem terena je bizarna'

Donosimo tri moguće opcije koje su trenutno na stolu kad je riječ o obnovi Poljuda, još uvijek najljepšeg i najfunkcionalnijeg domaćeg stadiona koji je u svoje vrijeme predstavljao svjetski arhitektonski fenomen i kojeg danas na tjednoj bazi posjećuje duplo više ljudi nego sve druge hrvatske stadione zajedno. Ipak, jedina kočnica kod obnove može biti odluka konzervatora pošto je Poljud 2015. od strane Ministarstva kulture proglašen kulturnim dobrom i nalazi se na listi zaštićenih kulturnih dobara.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

ZG
zg1985
14:53 04.11.2022.

kakva strucna analiza..to je kao da ja kaze ako nije crno onda je bijelo..sta rec za hajduk..sve se svelo na livaju,hoce li sudac produzit 10min i hoce li bit jedanaesterac za hajduk

BE
Beyonder
14:59 04.11.2022.

Ovaj članak ću sačuvat i naljepit novinaru na čelo na kraju sezone

ZO
zoranos
15:01 04.11.2022.

Čitam i ne mogu vjerovati! Dakle Dinamo je ove godine oborio HNL rekord u prih 10 utakmica po broju bodova i plus sve to Dinamo je skupio 4 boda u Ligi prvaka! Dinamo koji je u 4, 5 kolu dobio Hajduk 4:0. I sada je to najgori Dinamo u zadnjih 15 godina?