Milorad Mažić

Otkriveno koliko će sudac iz Srbije dobiti za finale Lige prvaka!

Foto: Press Association/Pixsell
Otkriveno koliko će sudac iz Srbije dobiti za finale Lige prvaka!
26.05.2018.
u 17:59
- Pitate li bilo kojeg europskog suca o tome koji mu je na početku karijere bio san, svi će reći da to suđenje u finalu Lige prvaka
Pogledaj originalni članak

U Kijevu se večeras igra finale Lige prvaka u kojem se sastaju Liverpool i Real Madrid. Hrvatska će na terenu imati tri predstavnika - za redse igra Dejan Lovren, a za kraljevski klub Luka Modrić i Mateo Kovačić. To znači da ćemo ponovno imati barem jednog igrača u momčadi koja osvoji Ligu prvaka.

Večerašnji finale sudit će srbijanski sudac Milorad Mažić, a pomoćnici će mu biti Dalibor Đurđević, Milovan Ristić, Nenad Đokić i Danilo Grujić. Francuz bit će Clement Turpin, a rezervni četvrti sudac Nemanja Petrović.

Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić Real madrid
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić Real madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić i Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić i Mateo Kovačić

Uoči utakmice otkriveno je koliko će suci zaraditi. Iako se pretpostavljalo da zbog važnosti samog finala i veće odgovornosti dobivaju više nego inače, ispostavilo se da to nije točno. Naime, Mažić će dobiti četiri i pol tisuće eura, kao i za svaku utakmicu LP-a. Njegovi pomoćnici dobit će između dvije i dvije i pol tisuće eura.

- Pitate li bilo kojeg europskog suca o tome koji mu je na početku karijere bio san, svi će reći da to suđenje u finalu Lige prvaka. Ovo je najveća moguća utakmica i ponosan sam što ću biti dio spektakla, izjavio je Mažić. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

Avatar patkovic
patkovic
16:09 27.05.2018.

čitava juga na okupu , i svirači sa kosova i hrvatske , igrači , sudac

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:44 28.05.2018.

koga to Zanima u HRVATSKOJ???????????????????

BI
binki
18:31 26.05.2018.

A kaj sude ovi mamićevi?