NESTVARNO

Olma želi veliki City, a Dinamo oduševio Srbe: Pada rekord bivše Jugoslavije!

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Dani Olmo
14.11.2019.
u 11:39
Guardiola spremio novac. Dinamo ima zlatnu koku, piše Alo, a Blic je tekst o interesu Cityja popratio naslovom: "Pada rekord bivše Jugoslavije! Dinamo Zagreb prodaje novu zvijezdu za nestvarnih 40 milijuna eura!"
Pogledaj originalni članak

Dinamo za sjajnog Danija Olma traži 40 milijuna eura, ali nakon sjajnih predstava u Ligi prvaka i statusa reprezentativca velike nogometne nacije, mogao bi maksimirski klub tražiti i više.

Trener plavih Nenad Bjelica je za radio  Cardena SER rekao i jednu vijest koja će loše zvučati za navijače Dinama, ali svi je mogu shvatiti.

Olmo bi uskoro mogao napustiti Dinamo.

– Mislim da upravo gledamo posljednje njegove utakmice u Dinamu. Ima toliko ponuda. Na kraju će klub i igrač zajedno odlučiti što je najbolje za obje strane. Spreman je igrati za najbolje klubove Europe – nahvalio je Bjelica svog igrača.

O transferu sjajnog Španjolca raspisao se i talijanski Calciomercato

Talijani pišu o interesu Rome, Milana, ali i velikog Manchester Cityja koji je spreman platiti željeni iznos

Naravno, bio bi to rekordan iznos za jednog igrača iz HNL-a, a do sada je rekorder bio Marko Pjaca koji je prodan Juventusu za 22,5 milijuna eura. Gotovo dvostruko više će koštati Olmo, a ta vijest iznenadila je i medije u regiji koji s divljenjem gledaju prema zagrebačkom klubu.

– Guardiola spremio novac. Dinamo ima zlatnu koku – piše Alo, a Blic je tekst o interesu Cityja popratio naslovom: ''Pada rekord bivše Jugoslavije! Dinamo Zagreb prodaje novu zvijezdu za nestvarnih 40 milijuna eura!''.

>>> Pogledajte što je Olmo rekao o pozivu u reprezentaciju


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

BE
benediktus
12:04 14.11.2019.

Eto dragi moji dobili ste u večernjaku besplatno linkove na srpske portale, pa klikajte do mile volje. Gadi mi se stvarno mi se povrača nakon svega...

Avatar VinkoL
VinkoL
11:55 14.11.2019.

Pa nevjerojatno važno za Hrvatsku i Hrvate kaj misle u svrbiji, u nekima omiljenoj šugoslaviji. To mora u naslov, moooora bre. A kaj ne promijenite ovaj pridjev "hr" u "sr", ili još bolje u "sfrj", više bi vam pasalo?

DU
Deleted user
12:09 14.11.2019.

ne znam tko sve je trenutno u jugoslaviji, vecernji i 24 sata mozda ali ja i Dinamo sigurno ne