Ždrijeb Sp-a

Odbojkašice ne bi Rusiju, Srbiju, ali ni Italiju, Brazil...

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Odbojkašice ne bi Rusiju, Srbiju, ali ni Italiju, Brazil...
10.03.2014.
u 08:30
Hrvatska je u petom bubnju i nikako ne može igrati protiv Belgije i Kazahstana. Od nositelja bilo bi dobro izvući Japan, a od podnositelja Kinu
Pogledaj originalni članak

Danas će se u kazalištu Farnese u Parmi održati ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo odbojkašica koje će se igrati od 23. rujna do 13. listopada u Italiji.

Hrvatska je u petom bubnju i nikako ne može igrati protiv Belgije i Kazahstana. Od nositelja bilo bi dobro izvući Japan, a od podnositelja Kinu, a na popisu želja sigurno nisu Italija, Brazil, Rusija i Srbija.

Prvi krug igrat će se u Trstu, Rimu, Veroni i Bariju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar poglavito
poglavito
08:42 10.03.2014.

želje i sportašice