Obožavatelji uzrujani

Obitelj šokirala objavom Schumacherovih fotografija: Sramite se!

Foto: Reuters/PIXSELL
Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
Michael Schumacher
26.10.2017.
u 15:42
- Zašto objavljuju ove fotografije, a ništa ne javljaju o njegovom zdravstvenom stanju, pitaju se obožavatelji.
Pogledaj originalni članak

Michael Schumacher, legendarni višestruki prvak u formuli 1, u prosincu 2013. godine stradao je u francuskom skijalištu i otad informacije o njegovu stanju stižu na kapaljku.

Njegova obitelj nastoji sačuvati njegovu privatnost, a putem društvenih mreža održava kontakt s njegovim obožavateljima objavljujući fotografije i podsjetnike na najznačajnije trenutke vozačeve karijere.

Mnogi navijači na taj način evociraju prekrasne uspomene pa ponekad Nijemcu upute i poruku potpore, no ima i onih koje to uzrujava do te mjere da su počeli vrijeđati Schumijevu obitelj.


- Nisam više njegov obožavatelj. Gledamo ove glupe fotografije dok nas Schumacherova obitelj iznova izigrava. Ne mogu to više podnijeti, MSC-ova obitelji ubili ste moju strast! Sramite se - poručio je jedan fan dok je drugi prisnažio:

- Zašto objavljuju ove fotografije, a ništa ne javljaju o njegovom zdravstvenom stanju. Michael je osoba od javnog interesa i mi moramo znati kako mu je!

Ti i slični komentari objavljeni su uz galeriju fotografija u kojoj je Schumi prije Velike nagrade SAD-a pozirao za jedan magazin u kaubojskom šeširu i kožnoj jakni, a koja je nastala uoči kobne nesreće.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
18:05 26.10.2017.

GOSPON Ivan Halar ko ti daje pravo da jednoj obiteji kazes da se srami srami se svoga pisanja , ali doci do ovakvih fotografija moras biti strvinar i objaviti sa svojim KOMENTAROM "BOGEC"

Avatar kenj@c
kenj@c
17:08 26.10.2017.

Ovaj športski novinar nema veze ni sa športom ni novinarsvom.njegove teme su trač i blaćenje

MA
Marko1337
16:22 26.10.2017.

ovakavo stanje Šumija odgovara samo onima koji raspolažu sa Šumijevom imovinom i kapitalom, njima bi smetalo da Šumi ponovo uzme stvari u svoje ruke i da vidi koliko je opljačkan