Trener West Hama

Novinarka bizarnim pitanjem iznenadila Slavena Bilića: 'Izgledam li tako?'

Foto: Press Association/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić - West Ham
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
15.09.2017.
u 11:37
Upitala ga je je li i on kao igrač depilirao noge.
Pogledaj originalni članak

Slaven Bilić sa svojim West Hamom u subotu će gostovati kod West Bromwich Albiona, devete momčadi Premiershipa. Raspoloženje među čekićarima se popravilo jer su nakon uvodna tri poraza upisali tri boda protiv Huddersfielda (2:0).

– Važno je pobijediti WBA jer samo tako možemo zadržati pozitivnu atmosferu. Uvjeren sam da imamo kvalitetu, a tako bismo dodatno podigli samopouzdanje. Ono uvijek dođe i ode, ali klasa je vječna – naglasio je Bilić kojeg je jedna novinarka iznenadila neobičnim pitanjem.

Osvrnula se na nezgodu Realovog igrača Marca Asensija koji zbog infekcije nakon brijanja nogu nije mogao igrati protiv APOEL-a u Ligi prvaka. Upitala je Bilića je li i on kao igrač depilirao noge.

– Vi sigurno znate mnogo više o tome, no izgledam li vam kao netko tko bi to učinio – odgovorio je hrvatski stručnjak i dobro nasmijao okupljene.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PR
PraviPlavi
12:47 15.09.2017.

nije nista novo da novinar osmisli apsurd kako bi svi pricali o njemu. u HR se to dogada svakodnevno. to oni zovu novinarstvom. u idiotskom svijetu takvima karijera samo napreduje.

SS
sokac sa drave
14:10 15.09.2017.

Odjednom covjek ima puno kose a ne tako davno bio je skroz naskroz celav.Mi mislili da je on muskarcina kao Sean Coneri a ono mekusac hoce biti lijep i dao si presaditi kosu.