HOĆE LI DOBITI VIZU?

Đoković vraćen u pritvor na tajnu lokaciju nakon što je bio na saslušanju

Foto: Dubreuil Corinne/ABACA
Australska vlada ponovno poništila Đokovićevu vizu, prijeti mu deportacija
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS
The scene outside the facility where Novak Djokovic has been held in Melbourne
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA
Australska vlada ponovno poništila Đokovićevu vizu, prijeti mu deportacija
Foto: SANDRA SANDERS/REUTERS
The scene outside the hotel where tennis player Novak Djokovic is believed to be in Melbourne
15.01.2022.
u 00:46
Hoće li Novak Đoković dobiti australsku vizu ili će ga deportirati? Pratite s nama rasplet
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković ostao je bez vize i prijeti mu deportacija iz Australije, ali tu nije kraj njegovim mukama - ponovno će biti smješten u hotel Park za migrante!

Napustio ga je u ponedjeljak 10. siječnja jer mu je potvrđena viza, ali dok je čekao odluku suda, četiri dana morao je biti u objektu kojeg upućeni nazivaju "hotelom iz pakla".

Prosvjednici koji se bore za prava ljudi u njemu, a neki borave tamo godinama, već su se počeli okupljati ispred njega jer svjesni su da će sad ponovno imati priliku široj javnosti plasirati što se točno događa.

Foto: SANDRA SANDERS/REUTERS
The scene outside the hotel where tennis player Novak Djokovic is believed to be in Melbourne

Uz njih, stiže i policija, a kad se potvrdi da je srpski tenisač ponovno smješten u hotel, zasigurno će s masovnim okupljanjem krenuti australski Srbi.

Dakle, ponovno će se osjetiti tenzije i ponovno će biti turbulentno. Od omiljenog turnira do noćne more, tako se može opisati Australian Open za Novaka Đokovića. Ali, teško je ne ocijeniti da si je za sve probleme u konačnici kriv sam.

U hotelu trenuno boravi oko 30 imigranata s neriješenim statusom, a dojam je da nitko o njima ne brine. U hrani su im crvi, sobe su prljave, nemaju osnovne potrepštine...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 144

ME
MediciKM
13:27 14.01.2022.

Vidi, vidi...ovo tek sada postaje interesantno....samo dokaz da ovo nema veze ni sa sportom a ni sa zdravljem...Bravo Nole!

ZO
zoranos
12:26 14.01.2022.

Pandemija je od zapada učinila Balkan i Kinu, a od Balkanaca borce za mir i ljudska prava! BTW i WHO je jučer poslala priopčenje da se ne bi ljudima trebalo uvjetovati cijepljenje za ulazak u neku državu! Australija ispada zaostala i represivna država, a u RH to gledamo kroz prizmu navijača ili mrzitelja Noleta - što je pogrešno

ZP
Zabranjen pristup
10:35 14.01.2022.

Voditelji nisu znali da su u eteru..hahahaja to je najveci vic u cjeloj prici