Prekid suradnje

Novak Đoković otpustio cijeli stručni stožer

Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
05.05.2017.
u 12:51
Bili su moja snaga i davali su mi uvijek vjetar u leđa. Nije ovo bila laka odluka, ali zajedno smo osjetili da nam je potrebna promjena - istaknuo je Đoković
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković otpustio je stručni stožer. Srbijanski tenisač zahvalio se na suradnji treneru Marjanu Vajdi, fizioterapeutu Miljanu Amanoviću i kondicijskom treneru Gebhardu Phil-Gritschu. Oni su se razišli nakon turnira u Monte Carlu. Đoković je istaknuo da je sa svima odlično surađivao, ali vrijeme je promjena jer želi dobiti novu energiju i podići razinu igre za turnire koji slijede.

- Bez njihove podrške ne bih ostvario ovako velike rezultate u tenisu. Svjestan sam da su živjeli za mene i da su sve podređivali mojim uspjesima i ostvarenju mojih snova. Bili su moja snaga i davali su mi uvijek vjetar u leđa. Nije ovo bila laka odluka, ali zajedno smo osjetili da nam je potrebna promjena - istaknuo je Đoković.

Još nije odlučio koga će pozvati u novi stručni stožer.

- Moja karijera je uvijek išla uzlaznom putanjom, a sada doživljavam kako je to kada vas put odvede u drugom smjeru. Želim se vratiti na vrh. Znam da se to ne može dogoditi preko noći. Zato mi je potrebno vrijeme da pronađem pravu osobu s kojom mogu surađivati na profesionalnoj razini - zaključio je Novak Đoković.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar nekakav
nekakav
13:54 05.05.2017.

trebao je potjerati samo one koji su ga nagovorili na promjenu prehrane, vegetarijanska hrana, skoro pa veganska. novak nema snage, brzinu, ništa, mlitav ko... ajd pogledajte životinje, leoparda, geparda. i da, antilopa je brza, al je na kraju pojedena. bez mesa nema nikakvog napretka. a kod novaka je to ključni problem, prehrana. njegove trave i žito mu nek budu za starost. sad treba jesti normalno. sve ostalo mu je ostalo. šteta. a mogao je biti najveći.

DU
Deleted user
14:47 05.05.2017.

A gdje mu je guruu? ostaje u stožeru ili ...???

PE
peugeot
17:22 07.05.2017.

"Djoko" kako ga nazivaju novinari najveceg evropskog sportskog dnevnika "L'Equipe" koji "pokrivaju" teniske dogadjaje bjese "Djocosmic" dok nije osvojio ono sto jos nije bio osvojio - "Roland Garros". Poslije "Roland Garros"-a nema vise ambicije, nema vise cilja jer ga je postigao. Sta da se radi? Kad ne ide najprije trener strada ili ako je posten ode sam od sebe kao sto uradi Becker (ja mu vise nisam potreban, Djokovic se potpuno opustio). Sad je otpustio cijeli trenerski tim, trenirace sam razmisljajuci ko ce mu biti novi trener. Centralni problem je u slijedecem : sviju je otpustio, ali je zadrzao spanskog teniskog 'gurua' Pepe Imeza! Pepe je u Djokovicevom slucaju zakuhao gadnu 'papicu' i svojim guru-fantazijama sprijecava Djokovica da se ponovo vine u teniskom svijetu.