NEOBIČNI TRENER

Đokovićev guru: Ja volim Novaka, on se potpuno promijenio

Foto: Instagram
Đokovićev guru: Ja volim Novaka, on se potpuno promijenio
04.10.2017.
u 16:45
- Mnogi bi pomislili "toliko ljubavi, a gubim". No, pobjeđivao sam toliko godina.
Pogledaj originalni članak

Mnogi navijači Novaka Đokovića smatraju da je pad nekad najboljeg tenisača svijeta krenuo kad je početi surađivati s Pepeom Imazom. 43-godišnji Španjolac teniski je guru, alternativac čije metode uključuju meditaciju i zagrljaje.

- Ispalo je dobro na profesionalnom i privatnom nivou. Promijenio se iznutra i izvana. Zbog toga se osjeća tako dobro, poštuje druge i velikodušan je. Trudi se postići veće blagostanje i čini sve kako bi stvari funkcionirale harmoničnije. Nastavio je pobjeđivati i ostvario neke uspjehe koje do tada nije, kao što je naslov na Roland Garrosu. Sada je smireniji, ali njegovo tijelo više nije moglo zbog tolikih turnira, Olimpijskih igara i njegove partije su oslabjele - rekao je Imaz o Đokoviću koji je danas šesti igrač svijeta.

Španjolac tvrdi da su ozljede razlog zbog Đokovićevog pada.

- Mnogi bi pomislili "toliko ljubavi, a gubim". No, pobjeđivao sam toliko godina. Devet godina igrao je bez pauze, a sada će zbog ove ozljede vratiti svježinu. Svjestan je što se događa. Objektivna je osoba, željan učenja, ali nije opsjednut.

Imaz kaže da je Đokovićeva brata Marka izliječio od depresije.

- Moje metode doprinijele su Đokovićevom napretku. Nismo samo u profesionalnom odnosu, ja Novaka volim kao osobu. Nisam učitelj i ničemu ga ne učim. Ja sam smo ovdje da s njim podijelim svoje znanje - rekao je Španjolac.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PI
picindim
12:01 05.10.2017.

kad počneš suradnju sa ovakvim znaš da si otišao u k.... lažni šamani i vračevi koji su si umislili da imaju nadnaravne sposobnosti traže psihički labilne i slabe da im pocicaju lovu. Đoković je bio br. 1 dok nije počeo raditi sa ovim šarlatanom, a te spike o ljubavi su teška sprdačina...

LI
liliZG
11:59 09.10.2017.

ima čovjek pravo, novak se totalno promjenio, nagore.

GU
General_U
17:39 04.10.2017.

đoka ima gurua,, jel mu taj gura???