A bio mu je san

Nogometna legenda dvaput odbila Real, sada je konačno blizu Madrida

Foto: UESyndication/PIXSELL
Francesco Totti
Foto: Reuters/PIXSELL
Francesco Totti
Foto: Reuters/PIXSELL
Francesco Totti - oproštaj
Foto: Reuters/PIXSELL
Francesco Totti
08.07.2019.
u 13:16
U svojoj biografiji je otkrio kako se zamišljao kao Realov kapetan, ali ostao je vjeran Romi tijekom čitave igračke karijere
Pogledaj originalni članak

Francesco Totti (42) je cijelu igračku karijeru proveo u Romi. Talijanska nogometna legenda u 619 utakmica zabila je 250 golova. Totti je dobivao mnogo ponuda tijekom karijere, ali je ostao vjeran rimskom klubu.

Madridski Real je dvaput pokušao dovesti Talijana, no u tome nije uspio. Sada bi, napokon, Francesco Totti mogao stići na Santiago Bernabeu.

Foto: Reuters/PIXSELL
Francesco Totti
Foto: Reuters/PIXSELL
Francesco Totti
Foto: Reuters/PIXSELL
Francesco Totti

Madriđani su ga pokušali dovest 2001. i 2004., a Realov čelni čovjek Florentino Perez jednom je priznao: 'Totti je jedini igrač koji nije prihvatio naše ponude'.

Nakon što je Totti napustio mjesto Romina direktora zbog neslaganja s predsjednikom Jamesom Pallottom, pojavila se priča kako će se pridružiti Realu.

Naime, Perez želi Talijanu ponuditi mjesto Realova ambasadora. Tottija još zovu Talijanski nogometni savez, Sampdoria i Katar.

- Imam nekoliko ponuda i mogao bih otići u neki europski klub - rekao je nedavno Francesco Totti.

Talijanskoj legendi mogao bi se tako uskoro ispuniti san i napokon otići u Madrid. U svojoj biografiji je otkrio kako se zamišljao kao Realov kapetan, ali ostao je vjeran Romi tijekom čitave igračke karijere.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.