Tuži ga LGBT zajednica

Neymar mora na sud jer je vrijeđao biseksualnog dečka svoje majke

Foto: Reuters/Pixsell
Neymar na policiji
Foto: Reuters/Pixsell
Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
Neymar na policiji
10.06.2020.
u 12:14
- Tražit ćemo odštetu od dva milijuna reala (oko 400.000 eura) koje bi otišle u LGBT zajednicu. Nije uvrijedio samo jednu osobu, već kompletnu LGBT populaciju. Budale ne smiju vrijeđati manjinu - rekao je Carbone
Pogledaj originalni članak

Brazilskog nogometaša Neymara čekaju nove nevolje u raju jer na meti je LGBT zajednice u Brazilu. Naime, zvijezdu PSG-a tuži tamošnja LGBT zajednica jer je snimljen kako vrijeđa ljubavnika svoje majke, 23-godišnjeg Tiaga Ramosa, te ga naziva pogrdnim imenima zbog činjenice da je biseksualac.

Nakon incidenta u kojem su se u stanu sukobili Neymarova majka Nadine i Tiago pa je ovaj završio u bolnici, netko je Neymara snimio dok izgovara teške uvrede prema njemu čime je uvrijedio i članove LGBT zajednice.

Oni su pak odlučili zbog toga podnijeti tužbu zbog homofobije. Proces je već pokrenut, a slučaj vodi odvjetnik Angelo Carbone.

- Tražit ćemo odštetu od dva milijuna reala (oko 400.000 eura) koje bi otišle u LGBT zajednicu. Nije uvrijedio samo jednu osobu, već kompletnu LGBT populaciju. Budale ne smiju vrijeđati manjinu - rekao je Carbone.

Neymar će izgleda završiti na sudu...

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.