Svi bili u šoku!

Nesreća na dubrovačkoj brdskoj utrci, gledatelji se hvatali za glavu!

Foto: Screenshot/Dubrovniknet
Nesreća na dubrovačkoj brdskoj utrci, gledatelji se hvatali za glavu!
07.10.2019.
u 16:39
U jednom zavoju Robert Antunović iz AK Trogir izgubio je kontrolu nad vozilom te je njegov automobil u punoj brzini izletio s ceste
Pogledaj originalni članak

U nedjelju je AK Dubrovnik Racing organizirao utrku Međunarodnog prvenstva na brdskim stazama - Memorijal Željko Đuratović.

Tijekom natjecanja na stazi od Komolca do Brgata dogodila se nesreća koja je srećom završila bez posljedica, piše Dubrovniknet.

U jednom zavoju Robert Antunović iz AK Trogir izgubio je kontrolu nad vozilom te je njegov automobil u punoj brzini izletio s ceste. Gledatelji su se držali za glavu od šoka, ali srećom vozač je prošao bez ozljeda.

Robert je priznao kako je to bila njegova pogreška.

- Prebrzo sam ušao u zavoj, vozi sam 150 km/h i to se dogodilo. Nismo sigurni je l' bio kakav kvar na kotaču, ali ovo izlijetanje je samo moja pogreška - rekao je Robert Antunović i dodao:

- Sve se dogodilo u deset sekundi. Samo sam čuo lomljenje stakla, šuma, zemlja, stijene, kamenja... Svašta mi je prošlo kroz glavu, kad se auto zaustavio nisam odmah izašao, malo sam pustio da razbistrim glavu.

Robert se zahvalio ljudima koji su odmah priskočili u pomoć, vatrogascima i djelatnicima hitne pomoći.

>> Pogledajte video o Nikiju Laudi

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar pendreck
pendreck
17:13 07.10.2019.

shit happens...