To se ne zaboravlja

Nesebičan potez Rakitića zadivio Rađu: Učinio si veliku stvar

Foto: Reuters/Pixsell
Nesebičan potez Rakitića zadivio Rađu: Učinio si veliku stvar
02.04.2019.
u 13:11
Hrvatski reprezentativac poduzeo je sve da Rađinu sinu rođendan bude nezaboravan
Pogledaj originalni članak

Dino Rađa ispunio je najmlađem sinu veliku rođendansku želju. Kao zaljubljenik u nogomet, junior je poželio upoznati nekog slavnog igrača, a nekadašnji vrhunski košarkaš pobrinuo se da to glavom i bradom bude Lionel Messi.

Pritom mu je puno pomogao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je poduzeo sve da Rađinu sinu rođendan bude nezaboravan. Donio mu je čak i loptu s potpisima igrača, a uz Raketinu susretljivost i srdačnost, obitelj je ponašanjem impresionirao i Messi.

– Messi nasmijan, dobre volje. Ni traga nekog zvjezdanog stava. Ucinija si veliku stvar. I owe you one. Raketa, još jedan put hvala na svemu. Mali ne prestaje pričati o tome – napisao je Rađa na svom profilu na Facebooku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar andrej III
andrej III
13:39 02.04.2019.

na slici nema graše...

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
13:52 02.04.2019.

mogli su tatek i sinek izvaditi ruke iz džepova kad se slikaju s ljudima

FR
freeshooter
13:55 02.04.2019.

Čovjek koji je uništio hrvatsku reprezentativnu košarku, kupuje ljubav sina...hoće li za 18-ti biti neka poznata cajka...sa prijenosom, uživo...