Zvijezda Liverpoola

Nema obiteljskih veza s našim prostorima, ali otkrio: Ime sam dobio po Divcu!

Foto: PA/Pixsell
Divock Origi
Foto: PA/Pixsell
Divock Origi
Foto: PA/Pixsell
Divock Origi
10.04.2020.
u 10:00
Ove sezone za Liverpool je zabio tri gola te imao tri asistencije. Navijači Redsa vole Origija, jer uvijek zabija važne golove
Pogledaj originalni članak

Divock Origi (24) nema veliku minutažu u Liverpoolu, ali kada mu Jürgen Klopp ukaže povjerenje, belgijski napadač mu vrati dobrom igrom i golovima.

Igrač Redsa je za američku internetsku stranicu Bleacher Report odgovarao na pitanja navijača, a jedan odgovor je bio posebno zanimljiv.

>> VIDEO Podrška hrvatskih sportaša

Jedan navijač pitao je Origija po kome je dobio ime i je li bi mogao dobiti blagoslov da svom djetetu da ime Divock?

- Naravno, nema problema - rekao je Origi i otkrio po kome je dobio ime:

- Znam nekoliko njih koji su svojoj djeci dali ime Divock, a ja sam ime dobio po Vladi Divcu. Roditelji su ga gledali dok je igrao košarku i željeli su da ime bude nešto posebno.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Divac

Puno ime belgijskog nogometaša je Divock Okoth Origi.

Ove sezone za Liverpool je zabio tri gola te imao tri asistencije. Navijači Redsa vole Origija, jer uvijek zabija važne golove.

Belgijac je postigao pogodak u lanjskoj pobjedi u polufinalu Lige prvaka protiv Barcelone (4:0) i u finalu protiv Tottenhama (2:0).

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar southman
southman
10:09 10.04.2020.

Kojim prostorima ??