NISU ZADOVOLJNI

Navijači rekli svoje: Hrvatska i Maroko odigrali su najlošiju utakmicu Svjetskog prvenstva

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Navijači rekli svoje: Hrvatska i Maroko odigrali su najlošiju utakmicu Svjetskog prvenstva
23.11.2022.
u 13:58
Iako je ova utakmica za sve navijače Hrvatske imala posebnu napetost i vrijednost zbog tog navijačkog aspekta, neutralnim gledateljima nije pružila gotovo pa nikakva uzbuđenja
Pogledaj originalni članak

Hrvatska reprezentacija otvorila je svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru remijem bez pogodaka protiv reprezentacije Maroka u Al Khoru na stadionu Al Bayt.

Iako je ova utakmica za sve navijače Hrvatske imala posebnu napetost i vrijednost zbog tog navijačkog aspekta, neutralnim gledateljima nije pružila gotovo pa nikakva uzbuđenja.

To je i potvrđeno na nogometnoj aplikaciji SofaScore, gdje nogometni ljubitelji imaju mogućnost ocijeniti kvalitetu utakmice od 1 do 10. Utakmica Hrvatske i Maroka je u ovom trenutku ocijenjena kao najlošija utakmica na Svjetskom prvenstvu s ocjenom 4.4.

Bila je to već treća utakmica na prvenstvu bez pogodaka od odigranih devet susreta, nakon što su u utorak Danska i Tunis te Meksiko i Poljska odigrali utakmice bez pogodaka, ali i oba ta susreta gledateljima su bila zanimljivija (Danska - Tunis s ocjenom 5.0 i Meksiko - Poljska s ocjenom 5.1).

Foto: sofascore

Trenutno najbolje ocijenjena utakmica je, očekivano, utakmica s najviše pogodaka, susret Engleske i Irana u kojem je momčad Garetha Southgatea slavila rezultatom 6:2. Ocijenjena je s visokom 8.2 ocjenom.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

PU
Pametan-u-moru-ludih
14:09 23.11.2022.

Ma kakvi "Vatreni"? Ovo su Ledeni...

DU
Deleted user
15:11 23.11.2022.

Vlašića, Kramarića i Dalića van!! Modrića za Trenera-Igrača!!!

ME
Meter
15:46 23.11.2022.

Bezvoljni milijunaši