UTAKMICA U DORTMUNDU

Navijači Hajduka kupili već 3.000 ulaznica za juniorsku Ligu prvaka, Nijemci im otvaraju i novi sektor

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Split: Osmina finala Lige prvaka mladih, Hajduk - Manchester City
Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon/D
Soccer 1. Bundesliga/ Borussia Dortmund - FC Bayern Munich 2:2.
14.03.2023.
u 10:02
Na stadion Borussije Dortmund stanu oko 82 tisuće navijača, a poznato je da je za navijače Hajduka kao goste zbog potražnje ulaznica otvoren još jedan dodatni sektor na stadionu u Dortmundu. Cijene ulaznica su između dva i četiri eura
Pogledaj originalni članak

Juniori Hajduka u srijedu igraju veliki susret četvrtfinala juniorske Lige prvaka protiv vršnjaka iz Borussije Dortmund. Utakmica na Signal Iduna Parku u Dortmundu započinje u 18:30, a prema dostupnim informacijama Hajdukovi mladi nogometaši imat će u tom srazu glasnu podršku s tribina

Navijači Hajduka kupili su tijekom prvog dana prodaje čak 3.000 ulaznica za utakmicu četvrtfinala UEFA Youth League Borussia Dortmund – Hajduk.

Na stadion Borussije Dortmund stanu oko 82 tisuće navijača, a poznato je da je za navijače Hajduka kao goste zbog potražnje ulaznica otvoren još jedan dodatni sektor na stadionu u Dortmundu.

 

Juniori Borussije prošle su sezone u četvrtfinalu Lige prvaka mladih ispali od Atletico Madrida. Cijena ulaznice za sjedeća mjesta je četiri eura, za stajaća dva eura. Podsjetimo, U osmini finala juniori Hajduka su na Poljudu pobijedili Manchester City 2:1.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.