Wimbledon

Nastavljaju se problemi u Londonu, sada i Bautista Agut odustao zbog korone

Foto: Reuters/PIXSELL
Nastavljaju se problemi u Londonu, sada i Bautista Agut odustao zbog korone
01.07.2022.
u 09:27
- Obavijestio sam Wimbledon o svom problemu. Siguran sam da se radi o Covidu-19. Simptomi nisu jako ozbiljni, ali mislim da je to najbolja odluka. Nadam se da ću se uskoro vratiti - napisao je na društvenim mrežama
Pogledaj originalni članak

Nakon što su od Wimbledona zbog zaraze koronavirusom morali odustati hrvatski tenisač Marin Čilić i Talijan Matteo Berrettini, sada je iz istog razloga ovaj Grand Slam turnir napustio i španjolski tenisač Roberto Bautista Agut, inače 19. na ATP ljestvici.

- Obavijestio sam Wimbledon o svom problemu. Siguran sam da se radi o Covidu-19. Simptomi nisu jako ozbiljni, ali mislim da je to najbolja odluka. Nadam se da ću se uskoro vratiti - napisao je na društvenim mrežama.

Španjolac je u utorak u prvom kolu pobijedio Mađara Attilu Balázsa (ATP-331.) SA 6-1, 6-0, 6-3, pa je morao odustati s turnira .Dok je broj slučajeva covida ponovno naglo porastao u Velikoj Britaniji, kao i drugdje u Europi, Bautista Agut treća je žrtva virusa na Wimbledonu.

KORONAVIRUS U FOKUSU

Tenisačica otkrila: Na Roland Garrosu smo sve imale koronu, ali smo šutjele...

– Svi su u svlačionicama imali koronu, ali nismo ništa rekli... Barbora Krejčikova povukla se kad je objavila da je zaražena, ali zapravo su svi u svlačionici bili bolesni u nekom trenutku. Svi smo imali simptome, osjećaj grebanja u grlu, temperaturu... Igrali smo dalje kao da je sve normalno. Sigurna sam da je bilo puno zaraženih, ali prešutan je dogovor bio da nitko ne ide u medije s tim.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.