PRILIKA ZA LIVERPOOL

Nastavlja se liga, ali izgledat će kao - Svjetsko prvenstvo?

Foto: Reuters/Pixsell
Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
Liverpool
30.03.2020.
u 11:01
O sličnom modelu završetka sezone razmišljaju i organizatori njemačke Bundeslige te španjolske La lige kao i košarkaške NBA lige
Pogledaj originalni članak

Sve više nogometni klubovi razmišljaju o tome kako završiti sezone u svojim domaćim prvenstvima koje su stopirane zbog pandemije koronavirusa. Prema posljednjih informacijama sam finiš Premiershipa bi trebao sličiti na Svjetsko nogometno prvenstvo s obzirom to da su u opticaju ideje da bi klubovi boravili u izoliranim kampovima koji bi bili smješteni na području centralne Engleske i Londona.

Kako sada stvari stoji susreti će biti igrani bez publike na tribinama, a ni klubovima ta ideja nije mrska jer je ogroman interes i pritisak vlasnika TV prava da se sezona završi.

Zato je plan Premierlige da se preostala 92 susreta odigraju u lipnju i srpnju te da svi susreti budu u direktnom prijenosu. Navodno je tu ideju podržala i britanska vlada.

Momčadi bi tako boravile u odvojenim hotelima daleko od obitelji i daleko od mogućnosti da potencijalno šire virus Covid-19.

O sličnom modelu završetka sezone razmišljaju i organizatori njemačke Bundeslige te španjolske La lige kao i košarkaške NBA lige.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.