Tužna vijest

Nakon četiri dana u komi preminuo 28-godišnji UFC borac!

Foto: screenshot/youtube
Nakon četiri dana u komi preminuo 28-godišnji UFC borac!
05.10.2016.
u 23:53
Karijeru je završio s 12 pobjeda i četiri poraza, dok je u UFC-u prvo ostvario tri pobjede te nakon toga dva poraza.
Pogledaj originalni članak

UFC borac Josh Samman, koji je od subote bio u komi, danas je izgubio najvažniju borbu svog života, odnosni preminuo je s navršenih 28 godina života.

Samman je u subotu pronađen u stanju bez svijesti, pokraj mrtvog tijela svog prijatelja te je brzo hospitaliziran. U prvom policijskom izvještaju spominjalo se kako sumnjaju na predoziranje heroinom, no kasnije je njegova majka izjavila kako tragovi te droge nisu pronađeni u njegovom tijelu, piše Fight Site.

Inače, Samman je ranije imao problema s ovisnošću u antidepresivima, nakon što mu je djevojka poginula u prometnoj nesreći. Josh je dugo vremena sebe smatrao krivim, budući da su se u trenutku nesreće dopisivali SMS poruka. Ipak, s vremenom je sredio svoje stanje, postao je uspješan UFC borac, kolumnist portala Bloody Elbow te autor biografske knjige “The Housekeeper”, koja je nedavno izašla te pobrala jako puno pozitivnih kritika.

Samo dva dana prije kobnog dana, potpisao je ugovor za svoju iduću borbu, koju je trebao održati u prosincu, a protivnik mu je trebao biti Oluwale Bamgbose. Također, njegova gotovo savršena definicija dokaz je kako je živio sportskim životom te je to samo još jedan argument onima koji smatraju da oko ove, sad već dvije smrti, postoji još jako puno nerazjašnjenih stvari.

Karijeru je završio s 12 pobjeda i četiri poraza, dok je u UFC-u prvo ostvario tri pobjede te nakon toga dva poraza. Posljednji nastup imao je u srpnju, kad ga je nokautirao Tim Boetsch. Njegov nokaut protiv Eddiea Gordon bio je nominiran za najbolji nokaut 2014. godine na svim relevantnim MMA nagrama. U ožujku je napunio 28 godina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.