NE PAMTE VODU

Na ponos Dinamu i Hrvatskoj: Mladi stoper u najboljih 11 Eura

Foto: EXPA/PIXSELL
Na ponos Dinamu i Hrvatskoj: Mladi stoper u najboljih 11 Eura
12.07.2021.
u 12:30
Solidan u obrani, Gvardiol se priključuje napadu točno kad treba iako je prirodno riječ o stoperu o kojemu ćemo još puno čuti - rekli su iz Athletica u suradnji s YouTube kanalom Tifo
Pogledaj originalni članak

Analitičari uglednog britanskog lista Athletica, fokusiranog na detaljne statističke analize izvedbi nogometaša, odredili su svojih najboljih 11 Europskog prvenstva.

Zanimljivo, na popisu se našao i jedan nogometaš iz hrvatske reprezentacije, a riječ je o novom braniču Leipziga Jošku Gvardiolu.

- Pozicija lijevog beka je jako interesantna, a na njoj je Gvardiol iz Hrvatske. Nevjerojatan je podatak da je službeno debitirao za reprezentaciju protiv Engleske na Euru, što je super način za prvi nastup za reprezentaciju. Zamijenio je Bornu Barišića u jednoj od prijateljskih utakmica uoči Eura i više nije izlazio iz momčadi.

Solidan u obrani, Gvardiol se priključuje napadu točno kad treba iako je prirodno riječ o stoperu o kojemu ćemo još puno čuti - rekli su iz Athletica u suradnji s YouTube kanalom Tifo.

Zanimljivo, nisu spominjali vodu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar majkuvam
majkuvam
13:39 12.07.2021.

Za koliko golova je kriv?Jel smo svi mi gledali iste utakmice?Mislim,potencijal ima,ali nema osjećaj za pravo postavljanje u obrani.Lovren je nekad griješio pet puta manje pa su ga odmah nakon jedne greške razapeli na križ..

SA
SI aka SI
13:37 12.07.2021.

drag mi je Gvardiol i mislim da će biti vrhunski stoper i reprezentativni oslonac, ali da su tako odigrali Strinić ili Pivarić, mediji (i navijači) bi im glavu otkinuli.

DM
drazen.muhvic
13:28 12.07.2021.

Jesu ovi uopće gledali naše tekme i propuh kraj njega u obrani?