Vinkovčani drugi

Mršić uvjeren da svakog može svladati

Foto: Goran Ferbezar
Mršić uvjeren da svakog može svladati
20.09.2009.
u 18:18
Niti najveći zaljubljenici nogometa u Vinkovcima nisu mogli sanjati da će Cibalia poslije osam kola u 1. HNL biti druga na ljestvici. Ovogodišnji rezultati još su bolji zna li se da je u novu sezonu Cibalia ušla sa znatno izmijenjenim sastavom te da su među prvih jedanaest igrača gotovo pola njih pridošlice.
Pogledaj originalni članak

– U momčadi je odlično ozračje. Igramo dobro. O igračima najviše ovisi kako će igrati, jer kada se pravilno odnose prema utakmici i svojim obvezama, mogu pobijediti svakoga u HNL-u – kaže trener Cibalije Stanko Mršić.

Za neodlučen ishod subotnje utakmice u Puli kaže da je zadovoljan, tim više što je momčad igrala bez nekoliko standardnih igrača, a mogla je i pobijediti.

Dobre igre i rezultati Cibalije najbolja su moguća pozivnica ljubiteljima nogometa za nedjelju kada u Vinkovcima gostuje splitski Hajduk.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.