ZADRŽAVAO VRIJEME

Mourinho očitao bukvicu sakupljaču lopti: Bilo me strah da ga netko ne udari

Foto: Screenshot
Jose Mourinho
30.03.2014.
u 10:10
- Otišao sam tamo kako bih zaustavio Azpilicuetu, znam da je on vrlo emotivan i bilo me je strah da ne napravi nešto nepromišljeno
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Chelseaja doživjeli su jučer šokantan poraz od Crystal Palacea, a Jose Mourinho u jednom trenutku utakmicu pričao je sa sakupljačem lopti. Dječak je nekoliko puta zadržavao vrijeme pa mu je Portugalac odlučio očitati bukvicu.

- Rekao sam mu da to ne radi jer riskira da netko od igrača izgubi živce i da ga udari, rekao je Mourinho nakon utakmice te dodatno pojasnio:

- Ne volim kada na taj način provociraju igrače. Mislim da nije dobro da se dječake uče takve stvari. Dogodilo se to prošle godine u Swanseaju, Hazard je tada izgubio živce i na kraju je bio kriv za nešto za što uopće nije kriv. Otišao sam tamo kako bih zaustavio Azpilicuetu, znam da je on vrlo emotivan i bilo me je strah da ne napravi nešto nepromišljeno.

>>Moyes navijačima odgovorio pobjedom, Crystal Palace šokirao Chelsea

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

VA
vashavisost.
15:54 30.03.2014.

Balavca bezobraznog treba iskljuciti iz nogometa. Murinjo je dobro postupio. Balavac je mogao dobiti šamar od igraca.

PR
propalismoFranjoskroz
20:38 30.03.2014.

haha,dosad su bili krivi bili suci,protivnički igrači,treneri.publika,novinari,žene igrača,pomoćni treneri,stative,grbav teren,loše vrijeme.....e pa sad imamo još jednog krivca za bolesnikove poraze...skupljače lopti.

Avatar poljicanin
poljicanin
15:00 30.03.2014.

Njegov je zadatak "odgojiti" svoje igrače a ne sakupljače lopti.Nije valjda toliko glup da još nije shvatio da domaći sakupljači lopti ,ovisno o rezultatu svoje ekipe,brže ili sporije vraćaju loptu na teren.Njegovoj prepotenciji nikad kraja,mislim da bi se on i naš Milanović odlično slagali...