KUTIJA ŠIBICA U finalu igrat će GPV Elkro Gosoić i PNT IPA Zagreb

Morina odveo Gospić do trećeg finala

Foto: 'Goran Stanzl/Vecernji list'
Morina odveo Gospić do trećeg finala
28.12.2011.
u 20:25
Dvorana II Sportskog doma bila je poluprazbna, jedva je došlo 1500 gledatelja.
Pogledaj originalni članak

U finalu tradicionalnog malonogometnog turnira Kutija šibica igrat će GPV Elkro Gospić  i PNT IPA Zagreb.

Do finala su teže došli Gospičani. Oni su tek nakon izvođenja sedmeraca pobijedili MNK Cvjetlo Polikliniku Milojević (5:3). U regularnom dijelu bilo je 2:2. MNK Cvjetno je vodilo pogotkom Marina Jelušića da bi Gospić preokrenuo pogotcima Tihomira Novaka i Koraba Morine. Uspjelo je MNK Cvjetno izjednačiti (Jelušić) ali u izvođenju sedmeraca nisu imali sreće.

 - Iskreno nisam očekivao ovakav otpor u polufinalu. Iznenadili su nas u taktičkom smislu. U finalu smo favoriti, ali ne treba zanemariti činjenicu da su posljednjih pet finala odlučivali sedmerci .- rekao je Korab Morina, jedan od najboljih igrača Gospića u polufinalu.

Igrao je Morina tako dobro da bi odlično došao i reprezentaciji Hrvatske. No, Korab je rekao još ranije da neće igrati na europskom prvenstvu kojem smo mi domaćini.

 - Ne bih o toj temi. Recimo da ću razmisliti - istaknuo je Morina.

U drugom polufinalu PNT IPA Zagreb pogotcima Presečkog (2), Vincelja, Vojska i Bobana su sa 5:1 nadigrali MNK Ploče.

U finalu veteranskog turnira igrat će Matan Hotel Galerija i Intersport&MNK Borna Raček. U prvom polufinalu je momčad Matan Hotel Galerija bila bolja od ACCL Auta (4:3). Zlatko Ptičar kao voditelj ACCL Auta, nije uspio dohvaiti još jedno svoje finale veteranske kutije bez obzira na sjajnu momčad (Gričar, Brlek, Ašanin, Kozniku, Židan, Martić). U drugom polufinalu Intersport je pobijedio PNT IPA Zagreb nakon izvođennja sedmeraca (4:2).

U četvrtak raspored počinje u 15.30, a finalna utakmica glavnog turnira počet će u 18.25 sati.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.