KVALIFIKACIJE ZA LP

Mladost ostala i bez Bukića, Splićani u najjačem sastavu

Mladost ostala i bez Bukića, Splićani u najjačem sastavu
11.11.2020.
u 17:56
Istim zrakoplovom na Siciliju su otputovali i vaterpolisti Jadrana (kao i kotorskog Primorca), ali Splićani nemaju problema s bolesnima i nastupit će u najjačem sastavu
Pogledaj originalni članak

U ozbiljno slabijem sastavu otputovali su jučer vaterpolisti Mladosti na Siciliju, gdje ih u Sirakuzi očekuje nastup na kvalifikacijskom turniru Lige prvaka. Osim vratara i kapetana Ivana Marcelića te Marina Dašića, koji su bili pozitivni na COVID-19, u zrakoplovu se nije našao ni Luka Bukić koji je bio negativan, ali ima temperaturu i još neke simptome, pa ni on nije otputovao. U klubu najavljuju da bi se mogao priključiti momčadi u petak, naravno ako sve bude u redu i njegovo zdravstveno stanje se poboljša.

Istim zrakoplovom na Siciliju su otputovali i vaterpolisti Jadrana (kao i kotorskog Primorca), ali Splićani nemaju problema s bolesnima i nastupit će u najjačem sastavu. I kreću prvi, već danas u 17 sati sastaju se s Primorcem koji s trenerske klupe vodi Sandro Sukno. Pa će se tako jedan protiv drugoga naći bivši suigrači iz Juga i reprezentacije Mile Smodlaka i Sandro Sukno.

– Zbog korone cijela nam je momčad bila u karanteni i sigurno nismo u najboljoj formi. No borit ćemo se – ističe Smodlaka.

Veliki broj koronavirusom zaraženih igrača natjerao je Hrvatski vaterpolski savez da odgodi završni turnir Kupa, najavljen za 28. i 29. studenoga. Vjerojatno će se igrati u siječnju. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.