MISS BUm-BUM

Vruća Brazilka na nagrađivanoj guzi prognozirat će rezultate SP-a

Foto: Instagram
Miss Bum-Bum
Foto: Instagram
Miss Bum-Bum
Foto: Instagram
Miss Bum-Bum
Foto: Instagram
Miss Bum-Bum
Foto: Instagram
Miss Bum-Bum
Foto: Instagram
Miss Bum-Bum
05.01.2018.
u 10:08
Pogledaj originalni članak

Miss Bum-Bum iz 2015. bila je noćna mora Lionela Messija. Slala mu je svoje obnažene fotografije, provocirala noseći dres Barcelone (i ništa ispod njega) sve dok zbog ljubomorne supruge Antonelle jedan od najboljih nogometaša svijeta nije morao blokirati bujnu Brazilku na svakoj od društvenih mreža na kojima se nalazi. 

Taj neuspjeh s Messijem vlasnicu najbolje stražnjice svijeta, međutim, nije obeshrabrio i zaustavio da i dalje pokušava. 

Upornost joj se isplatila, a slava koju je stekla trijumfom na izboru najbolje stražnjice nije izblijedjela za razliku od one njezinih prethodnica. Dospjela je do Playboya, a čak je postala i “ambasadorica” SP-a u Rusiji. 

Svjetsko prvenstvo u nogometu promovirala je ljetos serijom izazovnih fotografija u dresu ruske nogometne reprezentacije, a pola godine uoči najvećeg sportskog događaja 2018. otkrila je da će idućeg ljeta otići korak dalje. 

Naime, uoči svake utakmice SP-a Suzy će prognozirati rezultat, i to tako što će ga ispisati na svojoj nagrađivanoj stražnjici.

Nakon hobotnice Paula (koja je inače pogodila ishode čak 20 od 22 utakmice), kornjače Cabecao i još niza više ili manje slavnih “vidovnjaka” iz životinjskog svijeta koji su se proslavili za vrijeme prethodnih Mundijala, red je došao na Suzynu guzu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar southman
southman
10:46 05.01.2018.

Koliki alat ovdje triba !?

PR
prajdali100
12:04 05.01.2018.

Koji junak ovo zigu ? Ahhhhhhhhh.

SI
Sirmen80
10:31 05.01.2018.

Kad je već guzica u prvom planu onda treba i selfie napraviti prek ili ober riti