UFC-ovom kupnjom Strikeforcea

Mirko Cro Cop: Borcima će pasti cijena

Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
Mirko Cro Cop: Borcima će pasti cijena
13.03.2011.
u 20:07
Vlasnik Strikeforcea Scott Cooker popustio je i prodao svoju organizaciju UFC-u koji se tako riješio jedinog ozbiljnog konkurenta u organizaciji slobodnih borbi.
Pogledaj originalni članak

Cro Cop dvojako razmišlja o tom činu kupnje:

– To je odličan poslovni potez za ljude koji su ga sklopili, no istodobno je to i monopolizacija tržišta slobodne borbe. Držim da je za borce ipak bolje kada postoji konkurentska organizacija. Kada nje nema, onda i cijene padaju, što će se sada vjerojatno i dogoditi. To pak pruža priliku da se Fjodor i Overeem bore s borcima UFC-a, pri čemu se ne bih protivio još jednoj svojoj borbi s Fjodorom – rekao je Mirko Filipović prije odlaska u SAD.

Kazao je Cro Cop da u borbu s puno mlađim Schaubom ide tjelesno iznimno dobro pripremljen. No, isto tako, priznao je da mu se baš i ne ide u New Jersey.

– Oneraspoložila me viroza, bio sam na antibioticima, no to je valjda i od putne groznice. Uvijek sam pomalo depresivan kada odlazim od kuće. Ne volim avionska putovanja, a idem šest dana prije borbe radi prilagodbe na vremensku razliku.

Osim menadžera Lučića, s Mirkom su otputovali i suvježbači Brestovac i Mučnjak, a trener Hippolyte trebao im se pridružiti u Münchenu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
20:42 13.03.2011.

Mirko Mirko, crni Mirko...

OB
-obrisani-
07:08 14.03.2011.

Mirko Cro Cop: Hrvatskim sportistima će pasti cijena otkad onako nedomoljubno dugo ulazimo u EU savez a balkanizam nikako ne izlazi iz našeg tijela i duše..