Realova legenda

Mijatović: Oliću, ti si luđak, zabij ga i sad!

Foto: VL
Mijatović: Oliću, ti si luđak, zabij ga i sad!
22.05.2010.
u 12:27
U hotel Eurostar Towers došao je i bivši igrač i sportski direktor madridskog Reala, crnogorska legenda Predrag Mijatović.
Pogledaj originalni članak

Dugo je razgovarao s Arjenom Robbenom, kojeg je u svom mandatu i doveo u Real, a nakon tog razgovora došao je za naš stol i rekao Oliću i Pranjiću:

– Bravo, momci, svaka vam čast, želim vam mnogo sreće i da osvojite taj trofej! Ti si me, Pranjiću, iznenadio, nisam znao da si tako dobar igrač. A ti, Oliću, što da ti kažem? Ma ti si luđak, kako ti igraš nogomet, to je čudo jedno! Baš uživam gledajući te. Zabij gol i sad, budi čovjek odluke – rekao je Predrag Mijatović.

On zna kako presuditi u finalu, Realu je donio naslov europskog prvaka u Amsterdamu 1998., jedinim pogotkom za 1:0 pobjedu protiv Juventusa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

EU
EUPatriot
12:31 22.05.2010.

Mijatović: Oliću, ti si luđak, zabij ga umjesto sad na SP 2010 ako možeš !

CR
croPOLIT
13:23 22.05.2010.

bas mene boli djon tko je bio ciji pirjatelj... Neka Srbi nama samo plate ono sto je predvideno u tuzbi pred mudunarodnom sudu i to sa kamatima a do tad neka se ne guraju u javnost preko uspijeha nasih sportasa!

EU
EUPatriot
14:48 22.05.2010.

Mijatović: Ivica Oliću, ti si luđak, zabij ga umjesto sad na SP 2010 ako možeš i uspiješ !