Suze na rastanku

Bura emocija u Hiroshimi: Tisuće navijača poklonile se Mihaelu Mikiću

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Mihael Mikić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mihael Mikić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mihael Mikić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Mihael Mikić
Foto: Hiroshima Sanfrece
Mihael Mikić
Foto: Marko Lukunić/Večernji list
Mihael Mikić
27.11.2017.
u 18:45
Mika je s Hiroshimom osvojio tri naslova prvaka, jedina u povijesti.
Pogledaj originalni članak

Mihael Mikić (37), nekad velika nada Dinama koji je u međuvremenu postao legenda Sanfrecce Hiroshime, danas se oprostio od tog japanskog kluba te se s obitelji vraća u Zagreb.

Tisuće navijača poklonile su se omiljenom igraču koji je s njihovim klubom osvojio tri naslova prvaka, jedina u povijesti. Time je on postao drugi najtrofejniji hrvatski igrač iza Darija Srne. Mika je ukupno osvojio devet naslova prvaka (šest s Dinamom i tri s Hiroshimom), a Srna deset.

Hvala, Mika! - poručili su Japanci dok su stadion krasile brojne hrvatske zastave.

 

Mikić se okupljenima obratio na njemačkom jeziku, a posebno emotivno bilo je kad mu je suigrač uručio cvijeće. Zagrlili su se te briznuli u plač. Suze nisu mogli suspregnuti niti drugi igrači Hiroshime.

Uslijedio je počasni krug oko igrališta te fotografiranje s navijačima.

Nema sumnje kako će nerijetko osporavani igrač koji je uz Hiroshimu (stigao 2009. i upisao 266 nastupa) igrao za Inter Zaprešić, Dinamo, Kaiserslautern i Rijeku vječno pamtiti ovaj dan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

Avatar mamboking
mamboking
19:17 27.11.2017.

Bravo Mika!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:13 27.11.2017.

Gospodin Mika. Bravo majstore.

NM
nemirno more
20:00 27.11.2017.

iskrene čestitke i svako dobro u "novom životu"...