ATP Challenger Kairo

Mektić poražen na startu

Mektić poražen na startu
04.05.2010.
u 21:47
Hrvatski tenisač Nikola Mektić brzo je završio svoj put na ATP Challengeru u Kairu porazom već u 1. kolu od Španjolca Iniga Cervantesa-Hueguna6:4, 3:6, 6:3.
Pogledaj originalni članak

Mektić je 299. tenisač svijeta, a poraz je doživio od igrača koji je za 56 pozicija boljerangiran od njega samoga. Bio je to njihov prvi međusobni ogled.

Na turniru u egipatskog glavnom gradu, koji se igra na zemljanoj podlozi uz nagradni fond od 35.000 američkih dolara, Mektić je bio jedini hrvatski predstavnik.

ATP Challenger Kairo, 1. kolo:

Cervantes-Huegun – Mektić 6:4, 3:6, 6:3

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.