TREĆA HNL

'Masakr' na terenu, sudac podijelio čak 4 crvena kartona

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
'Masakr' na terenu, sudac podijelio čak 4 crvena kartona
23.03.2019.
u 19:50
Podijelio je i poveći broj žutih kartona, a na kraju je ipak sve prošlo bez težih posljedica za suca
Pogledaj originalni članak

U dvoboju NK Mladosti iz Ždralova i NK Bjelovar u 19. kolu 3.HNL pobjedu su odnijeli gosti iz koji su s 1:0 bili bolji od domaćina iz Bjelovara. 

Bjelovarčani će tako ostati na dnu ligaške tablice, ali vijest je ipak ono što se događalo na terenu. Naime, sudac Cindrić je podijelio čak četiri crvena kartona zbog grube igre! 

Prije kraja prvog poluvremena zbog sukoba Sučića i Kolara morao je smiriti tenzije pa je oba igrača poslao pod tuš, a u nastavku je svaka momčad ostala bez još jednog igrača, javlja bjelovar.live.  Podijelio je i poveći broj žutih kartona, a na kraju je ipak sve prošlo bez težih posljedica za suca. 

>> Pogledajte što su Zlatko Dalić i Ivan Rakitić rekli prije utakmice s Mađarskom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.