BIVŠI VATRENI

Mario Mandžukić preselio u Katar, ali ovome se sigurno nije nadao

Foto: Printscreen
Mario Mandžukić preselio u Katar, ali ovome se sigurno nije nadao
04.02.2020.
u 16:50
– Ovo je novo poglavlje u nogometnoj karijeri. Jedva čekam sa suigračima krenuti ostvarivati klupske ciljeve – kazao je Mario Mandžukić nakon potpisa ugovora.
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić ove je zime napustio Juventus i iznenađujuće preselio u Katar. Bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji napadač Bayerna i Atletica za novi je klub odabrao Al-Duhail.

Mandžo je na Bliskom istoku dobio sjajne uvjete, potpisao je na godinu i pol dana i za to će vrijeme dobiti 12 milijuna eura. Njegov je transfer izazvao dosta pozornosti u svjetskim medijima, a 33-godišnji Hrvat u Kataru je dočekan kao zvijezda.

– Ovo je novo poglavlje u nogometnoj karijeri. Jedva čekam sa suigračima krenuti ostvarivati klupske ciljeve – kazao je Mario Mandžukić nakon potpisa ugovora.

No, čini se da Mandži ne ide sve prema planu. Naime, naš napadač do sada je odigrao pet utakmica za Al-Duhail i zabio samo jedan gol. Proteklog je vikenda zamijenjen u 69. minuti iako je njegova momčad u tom trenutku gubila 1:0.

No, možda se radi tek o privikavanju na novu sredinu i drugačiji nogomet od onoga u Juventusu. Mandžo će moći pokazati što zna na azijskoj Ligi prvaka koja uskoro počinje i na kojoj Al Duhail želi ostvariti dobar rezultat.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar majkuvam
majkuvam
17:30 04.02.2020.

A što ga briga?Neka odsjedi na klupi,pokupi lovu i u zasluženu mirovinu.Samo neka se ne živcira nepotrebno.

KA
kajinx
17:59 05.02.2020.

Super Mario! Bio, ostao i uvijek će biti !

Avatar stef99
stef99
18:51 04.02.2020.

Mandžo, je vrlo koristan i vrjedan pošten igrač, ne štedi se, daje sve od sebe, zato sva sreća za velemajstora, ......... bolan, ba.