Prijatelji

Mandžukić pripremio Pjaniću veliko iznenađenje

Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić i Miralem Pjanić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
26.05.2017.
u 12:21
Obojica obožavaju talijansku kuhinju, ali se ponekad počaste i domaćim specijalitetima. Ovaj put Mandžo je ugostio reprezentativca BiH te mu ponudio njegovo omiljeno jelo
Pogledaj originalni članak

Juventus je ove sezone osvojio naslov talijanskog prvaka i kup, a 3. lipnja igra u finalu Lige prvaka protiv madridskog Reala. Uspjehu stare dame znatno su doprinijeli naš Mario Mandžukić i Miralem Pjanić.

Obojica obožavaju talijansku kuhinju, ali se ponekad počaste i domaćim specijalitetima. Ovaj put Mandžo je ugostio reprezentativca BiH te mu ponudio njegovo omiljeno jelo.

Foto: Instagram/Miralem Pjanić
Miralem Pjanić ispred tepsije s pečenom pitom

Pjanić je na Instagramu objavio fotografiju kako pozira ispred tepsije s pečenom pitom. Hrvatski reprezentativac je povodom potpisa novog ugovora s Juventusom počastio suigrača orijentalnom poslasticom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IV
ivan968
12:50 26.05.2017.

super ideja i ukusna čini mi se,ali nije nikako orijentalna

KA
kajinx
14:15 26.05.2017.

... pozira ispred tepsije pite.

Avatar Made in Germany
Made in Germany
14:45 26.05.2017.

Kad ugosti Pjanic Mandukica, hoce li mu priredit nesto Zapadnokrscanske kulture ili je obavezno orijentalno? Ako je obavezno otijentalno, Pjanic mu nije prijatelj.