Heroj Atletica

Mandžukić: Još sam pod dojmom, a Simeone i ja imat ćemo sjajan odnos

Foto: Pixsell
Mandžukić: Još sam pod dojmom, a Simeone i ja imat ćemo sjajan odnos
23.08.2014.
u 21:21
- Moji planovi su nastaviti ovako dalje. Ne zadajem si neke prevelike ciljeve, idem korak po korak i ja sam siguran da ću biti uspješan ovdje
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić sportska je tema dana na Pirinejima. Njegov pobjedonosni pogodak za Atletico protiv moćnog Reala pretvorio ga je u heroja, barem kod navijača momčadi s Vicente Calderona. A hrvatski reprezentativac putem RTL-a podijelio je svoje prve dojmove.

- Još sam pod dojmom svega toga. Tako da siguran sam da će mi ovaj gol puno pomoći za sad nastavak i početak sezone. Moji planovi su nastaviti ovako dalje. Ne zadajem si neke prevelike ciljeve, idem korak po korak i ja sam siguran da ću biti uspješan ovdje, rekao je za RTL Danas.

Posebno se osvrnuo na odnos s trenerom Diegom Simeoneom.

- Zagrlio me i čestitao mi je nakon utakmice. Jedan od razloga što sam došao tu je bio i on. Diže ekipu i to mi se jako sviđa. I siguran sam da ćemo imat sjajan odnos.

>>"U Mandžukića su već svi sumnjali, a ispratili su ga ovacijama!"

>>Griezmann: Mandžukić je bio za čistu desetku!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KT
KTM
23:00 23.08.2014.

Ma,lako nama za tebe ljudino.

DF
dario.franjic11
00:29 24.08.2014.

Da se nisi zaljubio u njega sta mu se uvlacis sutnut ce te ko gvardiola prvom prilikom dok ne das dvije utakmice gol.stvarno mando ceri da nisi peder preispitaj se.