Bivši vatreni

Mandžukić: I dalje bih nosio sveti hrvatski dres da se to nije dogodilo

Foto: Igor Kralj/Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Mario Mandžukić
14.06.2019.
u 18:32
U karijeri sam morao donijeti puno važnih odluka i završetak reprezentativne karijere bila je jedna od tih. Nisam to odlučio u jednom danu - rekao je hrvatski napadač
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić gostovao je u studiju Narodnog radija. Juventusov napadač pričao je o svemu, a dotaknuo se reprezentacije, Cristiana Ronalda...

Nakon što je s vatrenima osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji oprostio se od reprezentacije.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

- Kao da je bilo jučer. Još uvijek sam sretan zbog toga, svaki dan mi je ispunjen i stvarno se osjećam prelijepo. Ne može mi proći dan a da ne pogledam neku sliku ili video s SP-a ili dočeka - kaže Mandžo i dodaje:

- U karijeri sam morao donijeti puno važnih odluka i završetak reprezentativne karijere bila je jedna od tih. Nisam to odlučio u jednom danu. Prije Svjetskog prvenstva sam si rekao da idem dati sve od sebe i pokušati nešto ostvariti s Hrvatskom. Želja mi je bila doći do te faze kada mogu reći 'zbogom' najljepšem i svetom dresu. Da ništa nismo osvojili i dalje bih igrao. Ispunio mi se san i stigao sam do cilja.

Nakon SP-a u Slavonskom Brodu je dobio spomen ploču po uzoru na filmsku zvijezdu. Brođani su se na isti način odužili Ivanu Rakitiću i Ivici Oliću.

- To nisam mogao ni sanjati. Ja sam iz Broda, cijeli život sam želio biti što bolji u poslu kojim se bavim, ali da ću tako nešto doživjeti u svojem gradu. Eto, barem ću vječno u njemu živjeti - rekao je Mandžukić te istaknuo da je veliki navijač vatrenih:

-  Reprezentaciju gledam stalno, uz njih sam i oni to znaju. Vrijeme je za druge dečke, oni imaju svoje snove. Ja sam čekao 11 godina da ostvarim nešto s Hrvatskom, to je jako puno vremena. Sad je red na drugima, a ja im ne želim stvarati gužvu.

U Juventusu je prošle sezone igrao s Cristianom Ronaldom.

- Talijani su slični nama, imamo sličan mentalitet. Fanatici su za nogomet, a malo su i divlji, kao mi. Svugdje su po gradu i uvijek prilaze, simpatični su - rekao je Mandžukić i dodao:

- A Ronaldo? Uopće nije zeznut. Sasvim je normalan dečko, iznenadio sam se koliko je jednostavan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

VU
vuky91
20:04 14.06.2019.

Opet lažan naslov. Mandžukić u niti jednom trenutku nije rekao "da se to nije dogodilo" nego "da nismo nešto ostvarili, osvojili ja bi i dalje igrao...". Zašto lažete?

ZB
Zoki-Bijela
19:27 14.06.2019.

Zivii ti nama..

ZR
Ze Roberto u
20:24 14.06.2019.

Dao ti dragi Bog još puno sreće i zadovoljstva u životu!!