reakcije trenera

Mamić: Tužan sam zbog Çekiçija! Vulić: Penal je bio Dinamu vjetar u leđa

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Mamić, Vulić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Mamić, Vulić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Mamić, Vulić
28.02.2015.
u 21:33
Çekiçiju je puknula ključna kost, večeras će biti operiran i neće ga biti do kraja sezone.
Pogledaj originalni članak

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon pobjede nad Splitom (2:0), jedino mu je ozljeda mladog Çekiçija kvarila raspoloženje.

- Čestitke momčadi na pobjedi koja je zaslužena. Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, dominirali i kontrolirali utakmicu iako je Split imao jednu kontru. U nastavku nismo bili na tom nivou zbog vodstva 2:0 pa nije bilo razloga za jurnjavu – rekao je Mamić i dodao:

- Çekiçiju je puknula ključna kost, večeras će biti operiran i neće ga biti do kraja sezone tako da sam jako tužan zbog toga. Na terenu mi se činilo kao da je bio prekršaj, sudac je bio blizu i ne znam što bih još trebao dodati.

Splićani su, s druge strane, tvrdili kako se Çekiçi ozlijedio - sam.

- Kontakta nije bilo! - tvrdio je Tomislav Radotić, koji je bio kraj mladog veznjaka neposredno prije nego što je stradao..

Podržao ga je i trener Zoran Vulić:

- Jedanaesterac na Çekiçiju bio je nepostojeći! A upravo je gol s bijele točke dao Dinamu vjetar u leđa, a protiv prvaka se na Maksimiru tada bilo teško boriti.

>>Stali u obranu gazde Mamića: Evo što su navijači sa sjevera poručili Šimiću i društvu!

>>Dinamo na 'čileanski pogon' produbio krizu Splita, Cekici slomio ključnu kost

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SE
senior
22:01 28.02.2015.

Vulić je velika trenerčina, i nakon što mu je momčad gubila sa 2:0 uporno je igrao bunkerčinu kao da RNK Split vodi. Od ovakve igre i ovakvog trenera neće RNK Split imati puno koristi.

DI
dinamojavolim1
09:05 01.03.2015.

vulic jos jednom pokazao kakva je venecijanska bitanga,mogao je bar izrazit zaljenje sta se cekici ozlijedio

Avatar feudalac
feudalac
09:31 01.03.2015.

...nevjerojatna su ta venecijanska podmetanja, Cekiciju je ključna kost pukla iz čista mira, bacio se dečko na glavu, Radotić ga nije ni taknuo... majke mi!? Dovoljno je u medijima reći da je sudac kriv što si izgubio i tu prestaje sva priča o nogometu, prilikama, udarcima na gol i obranama. Zato će te uvijek ostati u sjeni poput starijeg vam brata Hajduka.