Večera u Madridu

Luka Modrić u društvu srpskog folk pjevača: 'Veliki ljudi, uvijek su veliki'

Foto: Instagram/Aco Pejović
Luka Modrić u društvu srpskog folk pjevača: 'Veliki ljudi, uvijek su veliki'
19.01.2019.
u 16:59
'Veliki ljudi, uvijek su veliki. I kada su na terenu i kada su kod kuće. A naročito su veliki kao prijatelji', napisao je srpski folk pjevač
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić je lani osvojio sve najvažnije individualne nogometne nagrade, pa ne čudi što je postao glavna faca u Madridu, svi se žele fotografirati s Realovom zvijezdom.

Hrvatski kapetan voli druženja, a nedavno je na večeri bio s bivšim crnogorskim nogometašem Predragom Mijatovićem i poznatim srpskim folk pjevačem Acom Pejovićem koji je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s Lukom.

'Veliki ljudi, uvijek su veliki. I kada su na terenu i kada su kod kuće. A naročito su veliki kao prijatelji', napisao je srpski folk pjevač, a u komentarima se javio i bivši hrvatski reprezentativac Darijo Srna:

'Braćo moja'.

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 58

Avatar jumanji
jumanji
17:57 19.01.2019.

Zašto se ne bi dragi ljudi sastali na jednoj večeri malo popričali super

PO
pozornik66
17:34 19.01.2019.

Nemamo mi problem sa običnim srbskim ljudima već sa srbijanskom osvajačkm politikom njihove šugave države. Ko je sa kim popija kavu nije važno

NM
nemirno more
19:13 19.01.2019.

u životu je bitno biti ČOVJEK,a to koje si vjere,nacije,boje kože to bi trebalo biti totalno nebitno..