Tekvondaški SP

Lucija Zaninović peta, izgubila u borbi za medalju od prvakinje

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Lucija Zaninović peta, izgubila u borbi za medalju od prvakinje
01.05.2011.
u 15:45
Europska prvakinja u te-kvon-dou Splićanka Lucija Zaninović (49 kg) može žaliti što se našla u dijelu ždrijeba sa svjetskom prvakinjom i olimpijskom pobjednicom Kineskinjom Wu Jingyu.
Pogledaj originalni članak

Ona ju je pobijedila u borbi za medalju na Svjetskom prvenstvu u korejskom Gyeongu te je Splićanka naposljetku završila na petom mjestu.

Kninjanin Stipe Jarloni (58 kg) je pak u 3. kolu izgubio od svjetskog doprvaka s posljednjeg SP-a Azerbajdžanca Haidariua.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.