Teška ozljeda

Loše vijesti za potencijalnog reprezentativca, upitan mu nastavak sezone

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Filip Krovinović
Foto: Screenshot
Filip Krovinović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Filip Krovinović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Filip Krovinović
23.01.2018.
u 08:30
Krovinoviću, 22-godišnjem veznom igraču, popucali su križni ligamenti te je nepoznato kada bi se mogao vratiti travnjak.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometaš Filip Krovinović mogao bi propustiti ostatak sezone nakon što je u nedjelju ozlijedio desnu nogu u posljednjim trenucima utakmice Benfice i Chavesa, pišu portugalske novine O Jogo pozivajući se na izvore u Benfici.

Krovinoviću, 22-godišnjem veznom igraču, popucali su križni ligamenti te je nepoznato kada bi se mogao vratiti travnjak. Ozlijedio se u trenucima kada se učvrstio u udarnoj postavi Benfice, trećeplasirane momčadi portugalskog prvenstva.

Nekadašnji igrač Zagreba je u nedjelju pred 57.400 gledatelja počeo utakmicu u Lisabonu protiv sedmoplasiranog Chavesa te je u 13. minuti asistirao napadaču Jonasu za 1-0. Krovinović je u 88. minuti pokušao stići jednu loptu uz aut liniju na sredini terena no osjetio je bol u koljenu, pao, te uz povik i bolni izraz lica zatražio pomoć. Benfica je tada već vodila s 3-0 što je bio i konačni rezultat.

Krovinović je od studenog bio standardni član prve postave crvenih iz Lisabona u formaciji 4-3-3 te se nadao pozivu hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i odlasku na Svjetsku prvenstvo u Rusiju. Ove sezone je nastupio u 19 utakmica za Benficu te zabio dva gola i upisao jednu asistenciju.

Novine O Jogo pišu da bi trener Rui Vitória mogao na njegovo mjesto ubaciti 20-godišnjeg Joaoa Carvalha, koji je odigrao osam utakmica i tri puta asistirao, ili pak na tržištu potražiti zamjenu.Krovinović je u srpnju došao u Benficu iz Rio Avea, petoplasirane momčadi prvenstva.

Foto: Screenshot
Tanya Bardsley
Foto: Screenshot
Tanya Bardsley
Foto: Screenshot
Tanya Bardsley
Foto: Screenshot
Tanya Bardsley
Foto: Screenshot
Tanya Bardsley
Foto: Screenshot
Tanya Bardsley
Foto: Screenshot
Tanya Bardsley

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PA
Pajdo
15:01 24.01.2018.

Hvala bogu da je ta yugosmradija nestala i da decki igraju za VATRENE.

Avatar ljubazan
ljubazan
13:29 24.01.2018.

ako netko zna... lijepo bi ga zamolio... da mi napiše-- kakav uspjeh su napravili hrvatski sportaš.. općenito znači igrači koji su rođeni u " Rvatskoj "

Avatar ljubazan
ljubazan
13:27 24.01.2018.

već sada tražimo isprike što ćemo ispasti u prvom kolu i ne znam zašto se ovi antitalenti nazivaju vatrenima.... vatreni su bili ljudi koji su stasali rasli i živjeli u Jugoslaviji... ovi danas anti fudbaleri nisu ni kresnice ni iskrice