završnica kupa

Lokosice žele sezonu završiti trofejem

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Lokosice žele sezonu završiti trofejem
14.05.2015.
u 00:30
Bit će teško jer nam je u polusezoni otišlo desetak igračica i trener Smajlagić - rekla je Lidija Horvat.
Pogledaj originalni članak

Drugu godinu zaredom Umag je domaćin festivala rukometa u sklopu kojeg će se igrati završnice Hrvatskog kupa za rukometašice i rukometaše. Festival su, već tradicionalno, otvorili kadeti i kadetkinje koji igraju završnicu prvenstva Hrvatske. Danas će sve biti u znaku polufinala kupa za rukometašice. Prvo će igrati Podravka Vegeta i Umag (17 sati), a potom Lokomotiva i Zamet.

- Bilo bi lijepo kada bismo sezonu završile osvajanjem barem jednog trofeja. Bit će teško jer nam je u polusezoni otišlo desetak igračica i trener Smajlagić - rekla je Lidija Horvat, rukometašica Lokomotive.

Zamet je na papiru jači i silno želi finale kako bi uzvratio Koprivničankama za poraz u ligi kojim je izgubio naslov prvaka Hrvatske.

U Umagu su od jučer i rukometaši PPD Zagreba koji igraju polufinale tek u petak. No, kako su u utorak igrali prvenstvenu utakmicu u Poreču, nema smisla da se vraćaju u Zagreb.

- Na moru je lijepo, ali nismo došli turistički nego osvojiti trofej - rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

U polufinalu igrat će Metković i Nexe, te Varaždin i PPD Zagreb.

>>Zašto mogu Crnogorke, a Hrvatice ne!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.