Njemačka liga

Kovačev Eintracht izgubio u 90. minuti, debi Brekala u remiju vukova

Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Tin Jedvaj
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Josip Brekalo
Foto: DPA/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: DPA/PIXSELL
Tin Jedvaj
Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: DPA/PIXSELL
Josip Brekalo
10.09.2016.
u 18:14
Eintracht Frankfurt Nike Kovača poražen je 1:0 na gostovanju kod Darmstadta. Pogotkom Gvinejca Nabyja Keite u 89. minuti nogometaši RB Leipziga s minimalnih 1:0 svladali su favoriziranu Borussiju Dortmund
Pogledaj originalni članak

Nakon slavlja Bayerna nastavljeno je 2. kolo njemačke lige. HSV je na BayAreni u Leverkusenu poražen 3:1.

Nakon što su u prvom poluvremenu obje momčadi imale po jednu priliku, gosti su uspjeli zabiti u 58. minuti kada je Bobby Wood iskoristio pogrešku obrane i zabio za 1:0. 

Chicharito u 64. minuti nije iskoristio veliku šansu nakon što je primio lijep pas u šesnaestercu. Pucao je, ali je pogodio lijevu stativu.

No, uspjeli su domaćini izjednačiti u 79. minuti kada je Joel Pohjanpalo zabio nakon što mu je asistirao Julian Brandt. Morao je samo gurnuti loptu u praznu mrežu. Za pobjedu Bayera pogodio je Pohjanpalo u 91. te 94. minuti susreta. 

Tin Jedvaj ušao je u 88. minuti kod Bayera, a Alen Halilović dvije minute ranije u redovima HSV-a. Spahić je odigrao cijeli susret, piše Goal

Pogotkom Gvinejca Nabyja Keite u 89. minuti nogometaši RB Leipziga s minimalnih 1:0 svladali su favoriziranu Borussiju Dortmund.

Zahvaljujući toj pobjedi RB Leipzig se probio do petog mjesta na ljestvici na kojoj su jedine dvije momčadi s maksimalnim učinkom Bayern i berlinska Hertha.

Wolfsburg i Köln odigrali su bez golova u Volkswagen Areni u Wolfsburgu. Josip Brekalo ušao je u 80. minuti i tako ostvario debi, ali nije uspio zabiti i tako donijeti svojoj momčadi sva tri boda. 

Eintracht Frankfurt Nike Kovača poražen je 1:0 na gostovanju kod Darmstadta, a jedini gol zabio je Sirigu u 90. minuti utakmice. Rebić je ostao na klupi u redovima gostiju, kao i kod domaćina Čolak te Vrančić. 

Freiburg je na svom terenu svaldao Borussiju M. 3:1. gosti su poveli golom Hazarda u 35. minuti no izjednačio je Philipp u 54. minuti. Isti igrač povisio je na 2:1 u 85. da bi konačnih 3:1 postavio Petersen u 88. minuti utakmice. 

Jedinu pobjedu gostiju ostvarila je Hertha koja je na Audi Sportparku u Ingolstadtu svaldala Ingolstadt 2:0. Ibišević je zabio u osmoj, a 2:0 postavio je Schieber u 86. minuti utakmice. Ibišević je igrao do 79. minute.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PE
perolegija
18:43 10.09.2016.

ne kužin zašto izvještavate o BIH igračima? Spahić, Ibišević??