KONKURENCIJA

Kompany poručio našima: Hrvati, niste nam prepreka

Foto: 'LAURENT DUBRULE'
Kompany poručio našima: Hrvati, niste nam prepreka
27.03.2013.
u 22:40
– Pratili smo što se događa u Walesu i zaista je šteta što su Hrvati tek kasno osigurali pobjedu Eduardovim golom
Pogledaj originalni članak

Belgijci pate zbog Duduova kasnog pogotka te se nadaju da bi s tri pobjede i remijem u Maksimiru mogli prvi otići u Brazil

Direktan let za Brazil, kako sada stvari stoje, "čekirat" će Belgija ili Hrvatska na utakmici u Maksimiru sredinom listopada iako se Igor Štimac nada da će Belgijci kiksati negdje i prije. Dapače, reprezentatvci iz zemlje pralina uvjereni su da će nastaviti pobjednički niz i zadržati prvo mjesto u skupini A kvalifikacija za SP.

– Nećemo zapeti na Hrvatskoj, ne bojte se! Naša je ambicija pobijediti u svim susretima do kraja i upravo to radimo – kaže Vincent Kompany. Eden Hazard, koji je donio pobjedu protiv Makedonije (1:0), dodaje:

– To mi je posao. Što se Hrvata tiče, o njima ne razmišljamo, znali smo da će to biti dvoboj za plasman na SP i gledamo svoja posla.

Međutim, nije baš govorio istinu...

– Pratili smo što se događa u Walesu i zaista je šteta što su Hrvati tek kasno osigurali pobjedu Eduardovim golom – otkrio je što se događalo u svlačionici Nacer Chadl.

U Srbiji je i dalje "veselo".

– Tužit ću predsjednika OFK Beograda jer je izjavio da mi menadžer Sergio Berti (Srbi ga nazivaju njegovim intimusom, nap. a.) sastavlja momčad! – kazao je Siniša Mihajlović nakon pobjede nad Škotskom (2:0) te dodao:

– Sad vam je sve dobro? A da smo izgubili, svi bi me sada napadali...

>>>Karadžić: Da smo u skupini s Bosnom, već bismo bili u Brazilu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.