Hiddink zbog namještanja bježi iz Turske?

Klanovi Reala i Barce u furiji, Elf ruši prokletstvo

Foto: 'APF/Pixsell'
Klanovi Reala i Barce u furiji, Elf ruši prokletstvo
10.08.2011.
u 10:06

Utakmica Engleske i Nizozemske otkazana je zbog nereda u Londonu.
Pogledaj originalni članak

Najjaču prijateljsku utakmicu večeras u Stuttgartu igraju 3. i 4. reprezentacija svijeta – Njemačka i Brazil. Elf čeka na pobjedu protiv selecaa još od 1993. godine, kada je u Kölnu bilo 2:1.

– Pobijedit ćemo Brazil, 18 godina frustracija je previše – najavio je njemački izbornik Joachim Löw.

Rooneyev apel huliganima

Nogometna poslastica večeras je i u Rimu gdje će Italija ugostiti svjetskog i europskog prvaka Španjolsku.

– Ne želim da ispadnemo bahati, ali uvjeren sam da ćemo osvojiti i EP 2012. te SP 2014. godine – izjavio je vratar furije Iker Casillas.

Španjolski novinari proteklih su dana pisali da u njihovoj reprezentaciji postoji rascjep na klanove Barcelone i Reala, no izbornik Vicente del Bosque to je demantirao:

– To su gluposti. Znam da je bilo nekih prepirki dok su protekle sezone međusobno igrali Real i Barcelona, no uvjeravam vas da igrači to zaborave čim dođu u reprezentaciju. Nacionalni je dres iznad klupskog.

Druga reprezentacija svijeta, Nizozemska, večeras je na Wembleyju trebala testirati Englesku, no susret je odgođen zbog velikih nereda u Londonu.

– To je ponižavajuće za našu zemlju. Molim vas, prestanite – apelirao je na huligane napadač Albiona Wayne Rooney.

Otkazane su i tri utakmice engleskog Liga-kupa (West Ham - Aldershot, Charlton - Reading, Crystal Palace - Crawley).

Najjači suparnik Hrvatske u kvalifikacijama za EP 2012., reprezentacija Grčke, gostuje u BiH. Izbornik Safet Sušić sigurno je zažalio što je dao odmor igračima iz Rusije (Ibričić, Rahimić, Misimović), jer je zbog ozljeda ostao i bez Pjanića, Papca, te Dinamova veznjaka Alispahića.

Šokirani Hiddink

Turski izbornik Guus Hiddink naznačio je da bi mu današnja utakmica s Estonijom mogla biti i posljednja. Naime, šokirala su ga brojna namještanja u Turskoj.

– Otkrije li se da je i nacionalna vrsta umiješana u taj skandal, odstupit ću istoga trena. Reprezentativcima sam rekao da jedino oni mogu osvjetlati obraz turskog nogometa – rekao je Hiddink.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GO
Godot
13:13 10.08.2011.

Hiddink je točno ono što fali hrvatskoj reprezentaciji - iskusan i kvalitetan trener koji garantira dobre rezultate. Zato Vlatko učini konačno nešto dobro za naš nogomet i ako ode iz Turske postavi Hiddinka na klupu reprezentacije, koliko košta da košta. Hiddink možda ne bi bio jeftin, ali bi se sigurno višestruko isplatio.

SL
SlaTor
14:42 10.08.2011.

Istina, Hiddink bi sigurno izvukao maximum od nasih igraca.